Tisz Cipő®

magyar

english

blog
  • rólunk

Rólunk

Ha a Tisza Cipő mesélni tudna! Elmondaná nekünk, hogy Magyarországon született az 1949. augusztusi államosítás után a martfűi cipőgyárban. Ekkor még egészen más külsővel rendelkezett, egészen ’71-ig várnia kellett ismert, T betűs logójára. Ezután szerényen, de büszkén újságolná el, hogy a ’70-es évektől kezdve csak úgy kapkodtak utána! Vették és vitték idehaza és külföldön egyaránt. Látott ő tupírozott frizurát és dauerolt loknikat, Trapper farmert és klumpát. Sosem fogja elfelejteni, hogyan futottak vele a fiúk a tornaórán vagy az utcán a labda (és a lányok) után. Aztán a rendszerváltás környékén visszahúzódott. Eltűnni sosem tűnt el teljesen, csak várta a megfelelő időt, hogy ismét úgy szeressék, mint azelőtt. 2003-ban kezdődött számára új időszámítás.
Nekünk - a Tisza Csapatának - Ti vagytok a legfontosabbak, akiknek a „T” többet jelent egy betűnél. Lelkes kreativitással tervezünk és dolgozunk;  izgalmas alapanyagok felkutatásán, új fazonok, minták és színkombinációk megvalósításán törjük a fejünket. Szemünk előtt lebeg a múlt értéke, de az irányt a jelenkor elvárásai mutatják. Azt szeretnénk, hogy mindig legyen egy jó indokod arra, hogy felhúzd a Tiszád. Ezért is hívtuk életre 2013-ban a Tisza Budapestet, hogy egy komolyabb eseményen vagy munkahelyen is nyugodtan feszíthess Tiszában.
Mi - akiknek volt, van vagy lesz Tiszájuk - hasonlítunk. Szeretjük a bőr illatát, a kényelmet, a minőséget. Örömmel konstatáljuk, ha az utcán sétálva észrevesszük mások lábán is az ismerős „T” betűt. Lábunkon hordjuk a régmúlt tapasztalatát vegyítve pimaszos lendülettel. A Tisza sosem szorult ráncfelvarrásra, ugyanis vannak dolgok, amelyek sosem mennek ki a divatból.