Tisz Cipő®

magyar

english

blog
  • cipő

Tiszacipő Westend

2014. oktĂłber. 31. | Írta: Tisza csapat
Címkék: tisza, cipő, westend, bolt, üzlet, nyugati, budapest

A Westend City Center forgatagában található másik budapesti üzletünk, a Tiszacipő Westend. Az üzlet jól frekventált helyen, a Nyugati Pályaudvar közvetlen szomszédságában helyezkedik el.

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.

Telefonszám: 06-1/238-7505

E-mail: westend@tiszacipo.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-Szombat: 10h-21h
Vasárnap: 10h-18h

...tovább

Tiszacipő Pécs

2014. november. 12. | Írta: Tisza csapat
Címkék: tisza, cipő, westend, bolt, üzlet, nyugati, budapest, cipő, tisza, pécs

Pécs országunk egyik legnagyobb, legismertebb és legrégebbi egyetemvárosa. Ennek megfelelően üzletünkben az új kollekciók mellett régebbi, kifutó termékek is megtalálhatóak, kedvezményes áron, az egyetemisták pénztárcáihoz (is) igazítva!

Cím: 7621 Pécs, Irgalmasok utcája 16.

Telefonszám: 06-72/233-140

E-mail: pecs@tiszacipo.hu

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 10h - 18h.
Szombat: 10h - 14h.
Vasárnap: Zárva....tovább

Rólunk

2014. oktĂłber. 29. | Írta: Tisza csapat
Címkék: tisza, cipő, westend, bolt, üzlet, nyugati, budapest, cipő, tisza, pécs, rólunk, tisza, cipő, martfű, budapest

Ha a Tisza Cipő mesélni tudna! Elmondaná nekünk, hogy Magyarországon született az 1949. augusztusi államosítás után a martfűi cipőgyárban. Ekkor még egészen más külsővel rendelkezett, egészen ’71-ig várnia kellett ismert, T betűs logójára. Ezután szerényen, de büszkén újságolná el, hogy a ’70-es évektől kezdve csak úgy kapkodtak utána! Vették és vitték idehaza és külföldön egyaránt. Látott ő tupírozott frizurát és dauerolt loknikat, Trapper farmert és klumpát. Sosem fogja elfelejteni, hogyan futottak vele a fiúk a tornaórán vagy az utcán a labda (és a lányok) után. Aztán a rendszerváltás környékén visszahúzódott. Eltűnni sosem tűnt el teljesen, csak várta a megfelelő időt, hogy ismét úgy szeressék, mint azelőtt. 2003-ban kezdődött számára új időszámítás.
Nekünk - a Tisza Csapatának - Ti vagytok a legfontosabbak, akiknek a „T” többet jelent egy betűnél. Lelkes kreativitással tervezünk és dolgozunk;  izgalmas alapanyagok felkutatásán, új fazonok, minták és színkombinációk megvalósításán törjük a fejünket. Szemünk előtt lebeg a múlt értéke, de az irányt a jelenkor elvárásai mutatják. Azt szeretnénk, hogy mindig legyen egy jó indokod arra, hogy felhúzd a Tiszád. Ezért is hívtuk életre 2013-ban a Tisza Budapestet, hogy egy komolyabb eseményen vagy munkahelyen is nyugodtan feszíthess Tiszában.
Mi - akiknek volt, van vagy lesz Tiszájuk - hasonlítunk. Szeretjük a bőr illatát, a kényelmet, a minőséget. Örömmel konstatáljuk, ha az utcán sétálva észrevesszük mások lábán is az ismerős „T” betűt. Lábunkon hordjuk a régmúlt tapasztalatát vegyítve pimaszos lendülettel. A Tisza sosem szorult ráncfelvarrásra, ugyanis vannak dolgok, amelyek sosem mennek ki a divatból.

...tovább

Díjazásban részesült a Tisza és a Menza

2014. oktĂłber. 21. | Írta: Tisza csapat
Címkék: tisza, cipő, westend, bolt, üzlet, nyugati, budapest, cipő, tisza, pécs, rólunk, tisza, cipő, martfű, budapest, díj, jutalom, budapest, márka, vidák, lászló, tisza, cipő, menza

Elismerésben részesült a Tisza Cipő és a Menza Étterem.
Budapest Márka Díjat vehetett át Vidák László hétfőn. Két márkája - a Tisza Cipő és a Menza Étterem és Kávézó - is elismerésben részesült. A díjjal járó oklevelet Szentes Tamás, főpolgármester-helyettes nyújtotta át, aki elmondta, mind a Tisza, mind a Menza munkájával olyan értékes tevékenységet végeznek Budapesten, amely öregbíti, és messzire viszi a főváros és az ország jó hírét.
...tovább